luni, 17 septembrie 2012

Nu e aşa că nu puteam începe săptămâna mai bine?

Tiramisu cu căpşuni




Ingrediente :

o cutie de mascarpone (250 g)
coajă de lămâie
2-3 linguri Limoncello
un gălbenuş
80-100 g zahăr pudră
un praf de sare
un plic de frişcă (150 ml lapte pentru frişcă) / frişcă lichidă
căpşuni (eu am folosit congelaţi) 
pişcoturi
cafea

Mod de preparare :

Se bate frişca, se adaugă crema de mascarpone, zahărul, coaja de lămâie, Limoncello, gălbenuşul, sarea si se amestecă foarte bine. În boluri individuale se pun pişcoturile înmuiate în cafea, un strat de cremă, câţiva căpşuni (tăiaţi în 4 cu zahăr), un nou strat de pişcoturi, cremă şi deasupra căpşuni. Se poate pune o frunzuliţă de mentă, pentru decor.


POFTĂ BUNĂ! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu